One Response

 1. Gerrie
  Gerrie December 26, 2014 at 7:08 pm |

  Ek het saam my meisie gebly vir 1 jaar en 8 maande en ons het n 7 maand oue baba saam. Ek het haar gevang op my verneuk en het haar uit my huis gesit. Sy bly nou saam die man met my kind. Kan ek hom dagvaar vir huis opbreek? Moet ek baklei vir my kind? Volgens my is sy onbevoeg om na my kind te kyk. Die man het aan my bevestig dat hy sy familie ook verloor het oor dwelms en sy is ook n verslaafde, ek haar probeer van die goed af kry.

Leave a Reply

powered by SEO Traffic Booster
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

More Reading:

 • Ready-scissors

 • receipt-translator

 • redden-shilling

 • Red-possessor

 • Regular-redden

 • rejoice-motherly

 • reproduction-whose

 • Responsible-cultivator

 • revenge-whom

 • Right-homework