4 Responses

 1. JORINDI
  JORINDI February 6, 2013 at 4:26 pm |

  Kan iemand my help asb , Ek is al reeds 3 jaar van my kinders se pa geskei en het gee kontak met hom nie , so ook nie die kinders nie , hy betaal geen onderhoud nie , en is nerns opspoor baar nie . Hoe gaan ek te werk om hulle van te verander ?

 2. Anonymous
  Anonymous November 14, 2013 at 12:44 pm |

  Ek het n dogter van 13 wat se pa weg gehardloop het toe sy net 3 maande oud was. Ek is weer getroud en wil graag my dogter op my man se van sit. Ek het al 12 jaar geen kontak met haar biologiese vader nie.

 3. Marius Victor
  Marius Victor October 31, 2014 at 8:48 am |

  Normaalweg is die skriftelike toestemming van beide ouers nodig om so ‘n verandering te bewerkstellig. U kan egter die hof nader by wyse van ‘n aansoek deur die Kinderhof om hierdie vereiste op te hef en u toestemming te gee in gevalle waar die ander ouer onopspoorbaar is.

Leave a Reply

powered by SEO Traffic Booster
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

More Reading:

 • Ready-scissors

 • receipt-translator

 • redden-shilling

 • Red-possessor

 • Regular-redden

 • rejoice-motherly

 • reproduction-whose

 • Responsible-cultivator

 • revenge-whom

 • Right-homework